Monday, April 2, 2012

Papusi de Portelan Vintage "Rococo Collection"

Papusa Portelan Vintage "Victorian Lady"-Rezervat

Papusa Vintage din portelan, realizata manual, cu o deosebita lucratura atat la detaliile fetei cat si la modelul vestimentar, infatisand o o fata cu parul buclat imbracata cu o rochie de epoca in stil victorian cu trena si plasa pentru efect de crinolina, umbreluta delicata cu dantela si perlute, palarie cu pene de strut si dantela, bijuterii - perlute crem ivory.

Papusa "Victorian Lady" reprezinta un obiect vintage, in stare exceptionala, nu are crapaturi sau imperfectiuni pe suprafata portelanului sau a materialului.

Este adusa de la un targ de antichitati din Anglia, dupa culoare dantelei si a testaturii pare sa aiba aprox 40-50 ani vechime,i-au fost adaugate 3 flori miniaturi - trandafirasi din organza aurii si pana de strut ivory de la palarie.

Produsul este un obiect decorativ vintage de colectie, este unicat deoarece i-au fost adaugate cateva elemente decorative - vezi descriere si poze.
Se livreaza impreuna cu statitvul cu suport pentru suprafete orizontale ( vezi poze) care este detasabil.

Dimensiuni: H= 57 cm


Papusa Portelan Vintage "Rococo Queen"

Papusa Vintage din portelan, realizata manual, cu o deosebita lucratura atat la detaliile fetei cat si la modelul vestimentar, infatisand o o fata cu parul buclat, rochie in stil rococo cu trena, top dantelat si elemente brodate cu un aspect delicat, aplicatii de - flori, perlute crem ivory, fundite si panglici din organza si satin, cristale si elemente metalice, palarie cu flori si pene asortate cu rochia si umbreluta.

Papusa "Rococo Queen" reprezinta un obiect vintage, in stare exceptionala, nu are crapaturi sau imperfectiuni pe suprafata portelanului sau a materialului.

Este adusa de la un targ de antichitati din Anglia, dupa culoare dantelei si a testaturii pare sa aiba aprox 40-50 ani vechime,i-au fost adaugate cateva perlute mari de culoare crem ivory si una din florile de pe palarie.

Produsul este un obiect decorativ vintage de colectie, este unicat deoarece i-au fost adaugate cateva elemente decorative - vezi descriere si poze.
Se livreaza impreuna cu statitvul cu suport pentru suprafete orizontale ( vezi poze) care este detasabil.

Dimensiuni: H= 57 cm


Papusa Portelan Vintage "Katherine"

Papusa Vintage din portelan, realizata manual, cu o deosebita lucratura atat la detaliile fetei cat si la modelul vestimentar, infatisand o fetita cu par blond cu bucle, rochita cu dantela alb-crem si aplicatii -trandafirasi si perlute din sticla ivory, pantalonasi cu dantela si pantofi asortati.
Papusa "Katherine" reprezinta un obiect vintage, in stare exceptionala, nu are crapaturi sau imperfectiuni pe suprafata portelanului sau a materialului, i-au fost adaugate elementele de pe cap - pana de strut crem ivory, panglici, fundite si trandafirasi.

Este adusa de la un targ de antichitati din Anglia, dupa culoare dantelei si a testaturii pare sa aiba aprox 40-50 ani vechime,i-au fost adaugate funditele din organza roz pastelat si perlutele din sticla de culoare crem ivory, este marcate in zona gatului la spate cu datele producatorului "Promenade Collection - Victoria A" si contine si eticheta originala la mana cu numele sau si certificatul de autenticitate.

Produsul este un obiect decorativ vintage de colectie, este unicat deoarece i-au fost atasate funditele, pana si perlele ivory, in rest, toatele elementele sunt originale.
Se livreaza impreuna cu statitvul cu suport pentru suprafete orizontale ( vezi poze) care este detasabil.

Dimensiuni: H= 42 cm


Papusa Portelan Vintage "Sarah Rose"

Papusa Vintage din portelan, realizata manual, cu o deosebita lucratura atat la detaliile fetei cat si la modelul vestimentar, infatisand o fetita cu par blond cu bucle, rochita cu dantela si aplicatii culoare crem- roz pastelat - fundite, perle din sticla crem ivory, panglici, trandafirasi brodati , pantalonasi cu dantela si pantofiori asortati.

Papusa "Sarah Rose" reprezinta un obiect vintage, in stare exceptionala, nu are crapaturi sau imperfectiuni pe suprafata portelanului sau a materialului.

Este adusa de la un targ de antichitati din Anglia, dupa culoare dantelei si a testaturii pare sa aiba aprox 40-50 ani vechime, i-au fost adaugate perlele din sticla de culoare crem ivory si panglica din matase brodata cu trandafiras de pe cap - bentita, detasabila.
Este marcata in zona gatului cu datele artistului/producatorului "Leonarde Collection" si contine si eticheta originala atasata de mana pe care sunt scrise colectia, producatorul si autenticitatea acestei papusi realizate manual.

Produsul este un obiect decorativ vintage de colectie, este unicat deoarece i-au fost atasate panglica, trandafirasul de pe bentita si perlele ivory.
Se livreaza impreuna cu statitvul cu suport pentru suprafete orizontale ( vezi poze) care este detasabil.

Dimensiuni: H= 42 cm

Papusa Portelan Vintage "Sweet Lolita"

Papusa Vintage din portelan, realizata manual, cu o deosebita lucratura atat la detaliile fetei cat si la modelul vestimentar, infatisand o fetita cu par blond cu bucle, rochita cu dantela si aplicatii - fundite, perle din sticla crem ivory, panglici, pantalonasi cu dantela si pantofiori asortati.

Papusa "Sweet Lolita" reprezinta un obiect vintage, in stare exceptionala, nu are crapaturi sau imperfectiuni pe suprafata portelanului sau a materialului.

Este adusa de la un targ de antichitati din Anglia, dupa culoare dantelei si a testaturii pare sa aiba aprox 40-50 ani vechime,i-au fost adaugate funditele din organza roz pastelat si perlutele din sticla de culoare crem ivory.

Produsul este un obiect decorativ vintage de colectie, este unicat deoarece i-au fost atasate funditele si perlele ivory, in rest, toatele elementele sunt originale.
Se livreaza impreuna cu statitvul cu suport pentru suprafete orizontale ( vezi poze) care este detasabil.

Dimensiuni: H= 42 cm

Papusa Portelan Vintage "School Girl"

Papusa Vintage din portelan, realizata manual, cu o deosebita lucratura atat la detaliile fetei cat si la modelul vestimentar, infatisand o fetita cu par blond cu bucle, imbracata gen scolarita avand costumas format din : rochita cu model floral, pantalonasi din acelasi material cu terminatie din dantela, pelerina-jacheta din catifea rosu-inchis captusita cu material asortat cu rochita, boneta din catifea rosu-inchis, pantofiori din piele neagra lacuiti si gentuta cu catarame functionala ( se poate deschide).

Papusa "School Girl" reprezinta un obiect vintage, in stare exceptionala, nu are crapaturi sau imperfectiuni pe suprafata portelanului sau a materialului.

Este adusa de la un targ de antichitati din Anglia, dupa culoare dantelei si a testaturii pare sa aiba aprox 40-50 ani vechime.

Produsul este un obiect decorativ vintage de colectie, este unicat deoarece i-au fost atasate elementele decorative de pe boneta ( broderie stil gotic, cristale grena) si trandafirasii din satin de pe pantofi.
Se livreaza impreuna cu statitvul cu suport pentru suprafete orizontale ( vezi poze) care este detasabil.

Dimensiuni: H= 42 cm

Papusa Portelan Vintage "Rose Baby"

Papusa Vintage din portelan, realizata manual, cu o deosebita lucratura atat la detaliile fetei cat si la modelul vestimentar, infatisand o fetita bebelus cu parul blond, boneta dantelata si costum din doua piese (bluza si pantalonas) din material de culaore roz pastelat cu broderie si dantela.

Papusa "Rose Baby" reprezinta un obiect vintage, in stare exceptionala, nu are crapaturi sau imperfectiuni pe suprafata portelanului sau a materialului.

Este adusa de la un targ de antichitati din Anglia, dupa culoare dantelei si a testaturii pare sa aiba aprox 40-50 ani vechime, este marcata in zona gatului la spate cu "Promenade Collection - Eugenie A" ( colectia si seria producatorului).

Produsul este un obiect decorativ vintage de colectie, este unicat deoarece i-au fost atasate fundita din talie (organza roz pastelat), perle din sticla crem ivory si trandafirasul din matase de pe boneta.

Dimensiuni: H= 35 cm


Papusa Vintage "Red Rose"

Papusa Vintage din portelan, cu o deosebita lucratura atat la detaliile fetei cat si la modelul vestimentar , infatisand o fata imbracata cu fusta model ecosez cu aplicatii de trandafiri in miniatura culoare rosu-inchis, pantalonasi cu dantela alba (pe dedesubt), fusta detasabila din tulle grena, panglica din satin culoare rosu-inchis, si jacheta set cu bentita realizate din material plusat.

Papusa "Red Rose" reprezinta un obiect vintage, in stare exceptionala, nu are crapaturi sau imperfectiuni pe suprafata portelanului sau a materialului, contine eticheta veche pe care este scris modelul si numele sau, "Millicent" si se livreaza impreuna cu un suport metalic pentru expunere.

Produsul este un obiect decorativ unicat, vintage, de colectie.

Dimensiuni: H= 40 cm

Papusa Vintage "Peggy Lee"

Papusa Vintage din portelan, cu o deosebita lucratura atat la detaliile fetei cat si la modelul vestimentar , infatisand o fata imbracata - tip bebelus ( dupa pozitia corpului) imbracata intr-o rochita albastra stil "babydoll" cu aplicatii miniaturale- trandafirasi din matase, pantalonasi albi cu dantela, tulle alb (pentru partea de dedesubtul rochiei), funda din tulle argintiu cu trandafiras (detasabila), bentita pentru par cu model trandafiri roz pastelat.

Papusa "Peggy Lee" reprezinta un obiect vintage de colectie deosebit, fiind un model ( pentru tipurile de papusi din portelan) foarte rar, in stare exceptionala, nu are crapaturi sau imperfectiuni pe suprafata portelanului sau a materialului.

Produsul este un obiect decorativ unicat, vintage, de colectie.

Dimensiuni: H= 40 cm

No comments:

Post a Comment